Wie zijn wij

Hallo, wat leuk dat je kijkt

 

Wie zijn er toch zo druk met die grote tuin en dat leuke knusse eco huisje Klein Eden? 

Wij zijn Jos en Elly en samen met onze Schotse Collie ‘Gaudi’, wonen wij alweer 20 jaar met veel plezier op het platteland in Olterterp. Wij zijn echte Friezen, niet stug maar juist heel aardig en gezellig. We weten allang dat: -even pauze, geduld, rustig aan doen en de tijd nemen- erg gezond is. Na het werken in huis & tuin maken we tijd om te een wijntje te drinken, wandelen, vrienden bezoeken of Elly gaat lekker (Thais) koken voor vrienden. 

We kochten eind jaren ‘90 een oud jaren 30-huis met veel grond. Dit was verdeeld over twee percelen. De ene helft was volgebouwd met oude en vervallen kippenhokken en ons huis. Het leek de ‘getto’ wel! Geen probleem, we waren jong en zagen -door onze roze bril- al een prachtig paleis. We waren verliefd!

De eerste tien jaar bestond uit slopen, opruimen, plannen maken, sparen en weer opbouwen… Toen ons huis en tuin ‘klaar’ was, (eigen huis = nooit klaar) lag er naast ons huis nog een perceel van 2700 m2 grond

Soms gebeuren er dingen in je leven wat je wereld totaal overhoophaalt.. Jos kreeg (midden dertig) drie hersenbloedingen en onze droom van  -wonen op het platteland- spatte even uiteen, maar wij zijn niet zomaar uit het veld te slaan. 

Er zijn wel wat beperkingen maar wij genieten daarom (misschien) wel dubbel zoveel van het leven. Het is hard werken, maar de vele complimenten -in het gastenboek- zeggen genoeg en geven ons veel voldoening en energie. Ons motto is: ‘wat je zaait, zal je oogsten’, (dit zei Beppe altijd, hihi) en dat doen we met veel liefde, passie en humor.  

 

Een droom die uitkwam

 

Jos en ik houden niet van stilzitten en maakten weer plannen.  

We hadden een droom en die  is uitgekomen met het realiseren van Klein Eden. Er was helemaal niets, alleen een weiland. Als echte bouwvakkers, bloed, zweet en tranen, paar wijntjes  hebben we dag & nacht gewerkt en nog, want we houden van mooi, duurzaam en van kwaliteit. Deze liefdevolle plek jaja.. wilden wij niet alleen voor ons zelf houden maar graag delen met andere mensen. Het is ook voor ons genieten als we zien wat Klein Eden met gasten doet. 

Onze gasten zijn geen nummer, iedereen is welkom en uniek, met een eigen verhaal en achtergrond. Door onze persoonlijke aandacht, de ontspannen sfeer, heerlijk schoon, gepaste privacy en gastvrijheid, zorgen we ervoor dat jullie een complete vakantie hebben die helemaal naar wens was. In een totaal andere (prachtige) omgeving. Dromen komen uit. 

 

Oan’t sjen, Jos & Elly

Heb je vragen of speciale verzoeken? Neem gerust contact op, wij zijn gewone mensen en vinden het geen probleem als je belt. Vergeet niet bij onze complete faciliteiten kijken, echt alles is (gratis) aanwezig voor een heerlijk ontspannend verblijf.

 Wij kijken uit naar jullie komst.