Deel deze pagina:
06-44 69 43 44

Wie zijn wij

Hallo, wat leuk dat je kijkt


Wie zijn er toch zo druk met dat leuke huisje Klein Eden? Dit vertellen we je graag. Wij zijn Jos en Elly en samen met onze Schotse Collie ‘Gaudi’, wonen wij met veel plezier op het platteland in Olterterp. Hier genieten wij elke dag van de rust, de natuur en het buitenleven.

Als echte Friezen vertellen je graag alles over onze mooie omgeving: waar kun je lekker eten, de mooiste plekjes om te wandelen of fietsen. In Beetsterzwaag halen wij onze dagelijkse boodschappen. Een goede bakker, grote supermarkt en vele bijzondere speciale winkeltjes.....

Jos & Elly met hond Gaudí


Soms gebeuren er dingen in je leven wat je wereld totaal overhoophaalt. Zo kreeg Jos al heel jong vier hersenbloedingen. Onze droom spatte even uiteen, maar wij zijn niet voor één gat te vangen. Daarom hebben we besloten om het roer om te gooien.

We zijn in ’t diepe gesprongen met het realiseren van Klein Eden, nu komt de wereld naar ons toe. Hoe mooi is dat?  Ons motto is: "wat je zaait, zul je oogsten" en  dat doen we met liefde, we zijn met niets begonnen. We hebben deze plek zo gemaakt zoals we het zelf zouden willen hebben. Wij zijn trots op wat wij doen.

Elly is spontaan en met haar horeca-achtergrond runt Klein Eden met veel liefde en passie. Werken in de tuin is therapie, buiten lekker rommelen en je hoofd leegmaken. Jos is de echte klusser, klooft hout voor onze kachel, de technische man en is “Jacuzzi-piloot”.

Inmiddels hebben vele gasten Klein Eden als vakantieadres ontdekt. ‘Je valt hier echt met je neus in de boter’. Of je nu komt voor een Wellness-Arrangement, een langweekend of een hele week komt genieten. Je wordt hier echt verwend, je bent er even uit om het vakantiegevoel te ervaren en uitgerust naar huis te gaan.

Wat een verrassing. We hebben een Zoover Award Gold 2017, met dank aan onze gasten. Klein Eden werd beoordeeld als beste vakantiehuis met een waardering van 9.4. Hier zijn we supertrots op, dit is de kroon op ons werk. Dank jullie wel!

Oant sjen, Jos & Elly

Maak kennis met Jos en Elly | Gastenverblijf Klein Eden Olterterp

Zo was Klein Eden vóór 2006

Maak kennis met Jos en Elly | Gastenverblijf Klein Eden Olterterp

Profiel tuin

Maak kennis met Jos en Elly | Gastenverblijf Klein Eden Olterterp

Gastenverblijf in aanbouw


Wat zeggen gasten over Klein Eden?

Wim & Taetske Marieke Jolien