Wellness-jacuzzi

Wellness/Jacuzzi

Samen genieten van een heerlijke wellness beleving

Ontspannen & romantisch

 

Wie droomt er nu niet van een privé Jacuzzi? Even ontsnappen aan de hectiek van alledag en samen romantisch genieten van het bruisende warme water en kijken naar een prachtige zonsondergang en sterrenhemel. Niet alleen romantisch, maar ook erg gezond. Alle stress spoelt van je af. Veel gasten zijn erg verbaasd als de Jacuzzi warm is bij aankomst.  Een Jacuzzi heeft onderhoud nodig net als een auto. Hij staat 24/7 voor je klaar, op ongeveer 38˚C om lekker te relaxen, heerlijk zowel in de winter als in de zomer.

Jacuzzi voor jong en oud

 

Steeds meer mensen, en niet alleen jonge maar ook oudere mensen ontdekken het weldadige gevoel wat je krijgt in de Jacuzzi. De Jacuzzi is van oorsprong uitgevonden om reumatische klachten als spier- en gewrichtspijn te verminderen. Onze Jacuzzi is van hoge kwaliteit, heeft ergonomische lig- en zitplaatsen met lichttherapie. Hij kan zeer gevarieerd masseren van krachtig naar zacht. Daardoor kunnen afvalstoffen het lichaam verlaten en geeft verlichting aan pijnlijke spieren en gewrichten. Gegarandeerd slapen als een roos.  

Feeling Well, ontspannen is heel belangrijk geworden in deze drukke maatschappij

 

We doen het te weinig, speciaal in de wintermaanden, even samen een paar dagen er tussenuit, heerlijk ontspannen en de batterij opladen. Zeker na een drukke en hectische periode kun je helemaal bijkomen in het warme water. Een Jacuzzi doet wonderen voor lichaam en geest. En hoe relaxed is het om tijdens een koude dag de stoom te zien opstijgen… echt zalig…!

Aromatherapie

 

Heerlijk om geuren aan het water toe te voegen, b.v. lavendel of eucalyptus. Dit voegt een extra dimensie toe om te relaxen.

 

Prijzen jacuzzi

Zijn altijd gebaseerd op 2 personen: 100% privacy
alléén voor de gasten van Klein Eden.

  • Hele Week: € 255,-
  • Midweek: € 195,-
  • Lang Weekend: € 160,-

Gratis gebruik van badjassen, handdoeken en slippers.
Wij vragen voor het huren van de jacuzzi een extra borg van € 50,-

In de maanden november t/m maart geldt een energietoeslag van € 7,50 per dag. 

Stel je eens voor: In een oase van rust heerlijk ontspannen en romantisch bubbelen in de privé jacuzzi. Een heerlijke wellness beleving! 
Creëer mooie herinneringen met je geliefde. Even tijd voor elkaar! 

Uitleg gebruik Jacuzzi

 

Bij aankomst krijgen jullie persoonlijk uitleg over de werking van de Jacuzzi. Door onze ervaring én goede service kunnen gasten van Klein Eden zorgeloos bubbelen en genieten van een schone en kristalheldere Jacuzzi. 

Het gebruik van de Jacuzzi is geheel privé tot ‘s avonds 23.00 uur. Daarna zal hij zijn filter programma afwerken. Wij zorgen voor de perfecte waterkwaliteit, filters en Aquafinesse zodat de Jacuzzi of spa niet na gebruik geleegd hoeft te worden.

  • Neem wel iedere keer een douche voordat je de Jacuzzi gaat gebruiken, zodat het water schoon blijft en vrij van bacteriën. Je gebruikt misschien haarlak, gel, make-up en bodylotion, dit kan de waterkwaliteit ernstig aantasten. 
  • Een Jacuzzi is géén ‘gewoon bad’, maar de pure luxe van Wellness.
  • Zwemkleding is overbodig en slecht voor de waterkwaliteit, je bent hier geheel privé. 
  • Sluit de Jacuzzi als hij niet gebruikt wordt, er kan vuil inwaaien en scheelt energiekosten.
  • Wij controleren samen de Jacuzzi bij vertrek, mocht het water sterk vervuild zijn dan zijn de schoonmaakkosten voor de gebruiker.